Rondo Image (54)

Csomagolásfejlesztés

Kreativitás az erősségünk.

A hullámlemez a világ leguniverzálisabb anyaga. Sokkal többet tud ugyanis, mint csupán a becsomagolt termék védelme: elvitathatatlanul sokrétűen képes a termék bemutatására is. A stabil szerkezete és a magas minőségben nyomtatható felülete a kreatív részlegünket ügyfeleinkkel történő párbeszédben folyamatosan új ötletekre sarkallja. A display-től a kartonig, egyszerre védi és eredményesen értékesíti is a terméket.

 

Fejlesztés CAD programmal

Rondo (13)

Legyen szó akár biztonságos, attraktív szállító dobozról, pontosan stancolt gépi felállítású dobozról, magas minőségben nyomtatott kínáló dobozról vagy akár figyelemfelkeltő displeyről, megtaláljuk az optimális megoldást. Minden Rondo hullámlemez üzemben a legmodernebb CAD berendezések állnak rendelkezésre a megnyerő csomagolási koncepciók kifejlesztéséhez. Marketing szempontok, gyártási, értékesítéstechnikai és környezetvédelmi követelmények a legfontosabb sarokpontok a felélesztés során. 

Kiváló minőség

A Rondo kreativitásának és minőségének bizonyítéka az éveken át odaítélt hazai és nemzetközi kitüntetések. Számunkra a legnagyobb elismerés mégis az ügyfeleinkkel hosszantartó partneri kapcsolatunk.

Dacă aveți o cerința - noi construim soluția.

Vă vom convinge de creativitatea noastră, apreciind interesul pe care ni-l arătați!

Michael Geiger Verpackungsentwicklung T +43 5522 51841 161
Georg Glieder Verpackungsentwicklung T +43 3178 5100 0